Hvorfor kan ikke folket velge helse ?!? 

Jeg testet ut NRK`s valgomat idag,-for selv om jeg er eitrende oransje så lurer jeg jo på hvilken farge potensielle venner kan ha ?

Jeg ble dypt skuffet for å si det mildt !

Kun ETT spørsmål om helse,-og ikke var det godt formulert heller !

Det er viktig å ta stilling til store politiske spørsmål,-og det vil også helsepartiet gjøre,-men aller først må vi sette helsen på agendaen.

At det blir fres i en debatt når man spør om vi ikke egentlig kan skyte mange flere ulv skjønner jeg,-men den dagen du blir skikkelig syk og innser at du må stå i lang kø,-bli satt på vent og behandlet så sent at du får ytterligere komplikasjoner,-tenker du på ulven da ?

Når du ligger fullstendig pleietrengende i en sykehusseng i din egen stue og venter på at hjemmetjenesten som er underbemannet og overbelastet skal komme  og hjelpe deg å gå til toalettet,-er du da takknemlig for at alle andre kan glede seg over å spankulere inn i et splitter nytt kulturhus i din kommune ?

Når du går på din tredje antibiotikakur mot en syk visdomstann du ikke har råd til å fjerne,-tenker du da at klimadebatten er det aller viktigste på din tallerken ?

Når du får et massivt hjerteinfarkt på kjøkkenet i en avsides kommune med mer enn to timers reise via ferge og fly avhengig av vær til nærmeste sykehus,-er du da opptatt av nedbyggingen av oljeutvinningen i Norge ?

Når du må fortelle dine barn at staten ikke kan ta seg råd til å gi deg den kreftmedisinen som vil gi dere mer tid sammen før du dør,-tenker du da at det virkelig er på tide å gjøre noe med de dyre bompengeordningene ?

Når din egen mor eller far slår seg helseløs i eget hjem mens de står i milelang kø for sykehjemsplass,-tenker du da at eiendomsskatten er den viktigste debatten for deg ?

Vi skal være engasjerte i det meste som påvirker våre liv,-det er jeg helt enig i,-men jeg synes det er helt uvirkelig at det ikke legges til grunn at det aller viktigste vi har er egen helse,-og jeg tror også at de fleste er enige i det.

Kanskje er det litt sånn at vi tenker at ting ikke rammer oss,-men det gjør det,-og når den dagen kommer er du ikke så opptatt av hvilken tapet man valgte til renovasjonen av bystyresalen.

Jeg er så skuffet over at viktige spørsmål ikke blir stillt,-for jeg VET at de aller fleste vil ha rett helsehjelp til rett tid,-gode vilkår for ansatte i helsevesenet,-tannbehandling inn i trygdeordningen,-sykehjemsplass ved behov og at økonomi ikke skal være hovedprioriteten i vårt helsevesen.

Om de hadde våget å stille disse spørsmålene til velgerene så måtte de også spandert på seg en oransje kolonne,-for det er Helsepartiet som kjemper for deg,-din helse og livskvalitet !

STEM HELSEPARTIET !

 

 

 

Én kommentar

Torunn

13.06.2017 kl.00:48

Trist. Veldig trist...

Ser noen (mulige) årsakssammenhenger her. Uten at jeg orker å redegjøre nærmere for det - ikke her og nå. Alt til sin tid :)

Ønsker deg en god natt!

Skriv en ny kommentar

helsepartiet

helsepartiet

42, Sarpsborg

Til tross for både tidsklemmer,-unger og jobb så klarte jeg å snuble over Helsepartiet,-Lise Askevik tente en gnist i meg som nå har blitt en flamme som ikke kan temmes ! Før jeg visste ordet av det var jeg nestleder i HP Østfold og brått sto jeg jammen på en stortingsliste også ! Vi MÅ gjøre noe med det økonomistyrte helsevesenet vi har idag,-vi må slutte med bedriftsøkonomien og tenke samfunnsøkonomisk,-slutte å se kostnadene på den syke men se verdien av den friske,DA blir det synlig hvor mye verdiskapning det ligger i å gi rett behandling til rett tid ! Det er lov å HP !!

Kategorier

Arkiv

hits