Take pride,-don`t hide !

Lørdag første Juli kommer vi trillende med Helsepartivognen vår i Pride-paraden i Oslo !

Helsepartiets hovedbudskap har hele tiden vært at alle mennesker skal ha likeverd og samme rettigheter uavhengig av kjønn,- geografi eller sosiale faktorer,-og selv om det ikke engang burde være nødvendig å si inkluderer det også mennesker som ikke er heteroseksuelle.

Frem til 1972 var homoseksualitet i Norge straffbart i henholdt til dyresex-loven,-paragrafen gjaldt ikke kvinner da man ikke kunne se hvordan kvinner kunne penetrere hverandre.

Ved første øyekast er det litt lattervekkende,-så blir det bare trist.

Det er både latterlig og trist at mennesker skal reduseres til sine kjønnsorganer,-dersom omverdenen vet at du har andre preferanser vel og merke.

Det er jo ikke slik at mennesker med en annen seksuell legning er mer opptatt av eget underliv enn oss andre,-de er akkurat som oss faktisk i sjel og sinn.

I Norge anmeldes det svært få tilfeller av hatkriminalitet sammenlignet med andre nordiske land,-det gjør at myndighetene antar det er store mørketall.

Det er mye skjult diskriminering men også mye åpen diskriminering,-jeg spurte min egen sønn hva han tenkte om ordet "Homo",-og han svarte at det blir brukt som et skjellsord.

Å elske et annet menneske er en god egenskap,-om det mennesket du elsker tilfeldigvis har samme kjønn endrer det ikke kjærligheten eller de menneskelige kvalitetene,-og det det burde ikke påvirke ens egenverdi.

Alikevel vet vi at mange sliter,-særlig unge mennesker.

Pride-Paraden handler ikke bare om å støtte mennesker med en annen seksuell legning,-det handler om å støtte MENNESKER,-og DET gjør Helsepartiet !

Jeg spurte Helsepartiets egen Queen Lise Askevik idag om hun hadde noe jeg kunne sitere henne på i dette innlegget,-og hennes budskap er :

"BE LOUD-BE PROUD"

Vi gleder oss til å delta i en markering som fremmer nestekjærlighet,-likeverd og respekt ! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

helsepartiet

helsepartiet

42, Sarpsborg

Til tross for både tidsklemmer,-unger og jobb så klarte jeg å snuble over Helsepartiet,-Lise Askevik tente en gnist i meg som nå har blitt en flamme som ikke kan temmes ! Før jeg visste ordet av det var jeg nestleder i HP Østfold og brått sto jeg jammen på en stortingsliste også ! Vi MÅ gjøre noe med det økonomistyrte helsevesenet vi har idag,-vi må slutte med bedriftsøkonomien og tenke samfunnsøkonomisk,-slutte å se kostnadene på den syke men se verdien av den friske,DA blir det synlig hvor mye verdiskapning det ligger i å gi rett behandling til rett tid ! Det er lov å HP !!

Kategorier

Arkiv

hits